035-8889660 info@stent.tv

DE ALLEREERSTE SINGLE ‘MAAK ME WAKKER’ IS UIT

Afgelopen periode werd bekend dat het allereerste theaterproject van STENT Producties het concept ‘LIVE!’ betreft. Een theaterconcert waarbij een ambitieus talent de kans krijgt zich als hoofdact waar te maken aan een groot publiek. Voor de allereerste editie is dit Sietske van Dalen, zij dook samen met Diederick Ensink de studio in voor de allereerste single: ‘Maak me wakker’.

Tijdens ‘SIETSKE LIVE!’ zal er afwisseling gemaakt worden tussen Nederlands- en Engelstalige nummers maar ook door pop- en musicalnummers waarbij  eigenheid centraal staat.  Ter promotie doken Sietske en Diederick de studio in om een Nederlandse vertaling en bewerking te maken op het nummer ‘Wake me up’ welk origineel van Avicii is.

Het nummer zal uiteraard ook in ‘SIETSKE LIVE!’ ten gehore gebracht worden samen met nog veel muzikale- en vocale hoogtepunten die naast Sietske van Dalen en Diederick Ensink ook verzorgd worden door Floortje Smit.

De kaartverkoop is reeds gestart met een lente actie. U kunt tot en met 20 juni (volgende week) tickets tegen lager tarief aanschaffen. Meer informatie is te vinden op www.sietskelive.nl waar direct ook tickets te bestellen zijn voor het concert op 13 september in Breda.

De single is te beluisteren via: https://youtu.be/QbNuZKcSbaI