035-8889660 info@stent.tv

Theaterproducties

Jong én onbekend talent de kans bieden, dat is het bedrijfsdoel van productiemaatschappij STENT Producties. Afgelopen jaren werden er diverse theaterconcerten en musicals geproduceerd, waaronder: ‘SIETSKE LIVE!’, ‘WE WANT QUEEN!’, ‘Voor alles een eerste keer’ en ‘APRIL DARBY LIVE!’. Na deze kleine theaterproducties ging STENT Producties landelijk opereren en bracht de musical ‘Stil in mij’ meer dan 40 keer in de Nederlandse theaters.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de vaste producenten die Nederland kent. Komende jaren zal de producent zich nog meer gaan richten op specifieke doelgroepen door afwisselend producties in de genres educatie en amusement. Daarbij zal ten allen tijden het bedrijfsdoel kaarsrecht blijven staan. Maak hieronder kennis met onze eerdere producties.


WEBSITE

WILLEM JUNIOR (2021/2022/2023)

In Willem Junior reizen twee nieuwsgierige jongens via een magische app terug in de tijd. Waar ze de jonge Willem ontmoeten en waar ze de mysteries proberen te ontrafelen rondom deze ‘Grootste Nederlander Aller Tijden’. Waar we allemaal ooit van gehoord hebben, maar waar we eigenlijk niet zo heel veel van weten.

Willem Junior is een energieke jeugdvoorstelling, vol humor, leuke liedjes en spannende momenten.

MEER INFORMATIE…

MURDER BALLAD (2020/2021)

Sara (Vajèn van den Bosch) is een ambitieuze, levenslustige twintiger, die niets van het leven wil missen. Na een stormachtige relatie met de ruige Tom (Jonathan Demoor) ontmoet ze de veel rustigere en stabielere Michael (Buddy Vedder). Ze trouwen en krijgen een dochtertje. Maar na jaren gaat het knagen, heeft ze wel de juiste keuze gemaakt en past de rol van jonge moeder haar wel? Als ze dan Tom weer tegen het lijf loopt, laait de passie van vroeger weer op.

De Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’ is een doorgecomponeerde rockmusical waarin de mysterieuze vertelster (Cystine Carreon) het publiek meeneemt in het verhaal van Sara. Eén ding is zeker: voor één iemand loopt het fataal af. Maar de vraag is, wie is het slachtoffer en wie is de dader?

MEER INFORMATIE…

STIL IN MIJ (2019)

Vijf twintigers, op de middelbare school waren ze dikke vrienden, maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen, alleen niet met zijn vijven… want voor het eerst maken ze mee dat hun vriend van dezelfde leeftijd er niet meer is. En zo komen ook al die andere herinneringen naar boven.

MEER INFORMATIE…

APRIL DARBY LIVE! (2017)

Nadat ze als solist optrad in diverse dinnershows en avond aan avond te zien was in de musical ‘Sister Act’ was twee jaar geleden het moment daar! Ze kreeg haar eigen hoofdrol als Rachel Marron in ‘The Bodyguard’, deze rol deelde ze met Romy Monteiro. Daarnaast treedt ze op als solist in ‘Dinnershow Pandora’ en brengt ze dit jaar haar eerste single uit. We hebben het over niemand minder dan April Darby.

Grote shows, grote musicals, grote rollen.. nu is het tijd voor een eigen theatershow om April nog persoonlijker te leren kennen tijdens een show waarbij een huiskamersfeer centraal staat. April zal nummers ten gehore brengen uit shows die ze eerder deed, nummers die haar dierbaar zijn, nieuwe en bekende hits en natuurlijk niet te vergeten haar eigen single. Daarnaast komen er diverse artiesten uit het (musical)vak langs die zorgen voor gastoptredens.

De show biedt afwisseling tussen het pop –en musicalgenre, Nederlands –en Engelstalig, instrumentale banden en live muziek. De afwisseling van deze show zorgt voor een fris, eigentijds en tegelijkertijd ouderwets gezellig avondje uit waarbij April en haar muziek centraal staan.

MEER INFORMATIE…

VOOR ALLES EEN EERSTE KEER (2017)

Ze zijn allemaal net twintig, Siem, Kerwin, Boaz en Klaartje. Op de middelbare school waren ze dikke vrienden maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen… voor de eerste keer maken ze mee dat er iemand van hun leeftijd sterft. En zo komen die andere herinneringen op. De eerste keer op een toneel, de eerste keer een zoen, de eerste keer op je bek gaan en de eerste keer dat je werkelijk verliefd was.

Hun leven is nog maar net begonnen. Ervaring hebben ze niet, met niks in het leven. Wat weten ze nou helemaal van liefde of doodgaan, van toekomst of verleden, van ambitie en van teleurstelling? Ze doen hun best om zo volwassen mogelijk te zijn maar gisteren waren ze nog kinderen. Hoeveel heb je achter de rug, en hoeveel heb je nog voor je? En hoeveel eerste keren zullen er nog komen?

‘Voor alles een eerste keer’ is een nieuwe Nederlandse musical, met ontzettend veel lol en een hoop tranen. Het zijn herinneringen en verwachtingen, samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen. Omdat we allemaal die eerste keer hebben meegemaakt.

Een ode aan de Nederlandse popmuziek en een pleidooi om elke druppel van het leven op te zuigen zolang het maar kan!

MEER INFORMATIE…

WE WANT QUEEN! (2016)

Als we de media de afgelopen jaren mogen geloven is de muziek van Queen tijdloos. Na de musical ‘We Will Rock You’ keert de tijdloze muziek van Queen terug in het theater.

We kennen ze allemaal, hits als ‘We Will Rock You’, ‘Bohemian Rhapsody’ en ‘We Are The Champions’, allemaal afkomstig van Queen. WE WANT QUEEN is een intiem theaterconcert waarbij de muziek van de musical ‘We Will Rock You’ centraal staat.

Een 5-koppige band speelt, onder bezielende leiding van Shelton Telesford, de allergrootste hits uit de historie van Queen met line-up bestaande uit diverse grote musicalsterren en nieuw jong talent.

MEER INFORMATIE…

SIETSKE LIVE! (2015)

De allereerste editie van ‘LIVE!’ waarbij een onbekend talent, omringd door ervaren professionals, de kans krijgt zich te presenteren aan een groot én nieuw publiek. Een show waarbij een huiskamersfeer gecreerd wordt en de artiesten men meeneemt in diverse emoties die in een huiskamer voorkomen.

Niet alleen emoties wisselen elkaar af maar ook is er afwisseling tussen het pop- en musicalgenre, Nederlands -of Engelstalig, instrumentale banden of live muziek. De afwisseling van deze show zorgt voor een fris, eigentijds en tegelijkertijd ouderwets gezellig avondje uit waarbij de muziek centraal staat.

MEER INFORMATIE…