035-8889660 info@stent.tv

Over Ons

Ambitieuze personen nieuwe ingangen bieden binnen de professionele wereld van theater en televisie. Door het produceren van theaterproducties in combinatie met het verzorgen van de casting bij televisieprogramma’s laat STENT haar passie en specialiteit zien en brengt hierdoor de werelden van theater en televisie nog dichter bij elkaar. 


De productiemaatschappij bracht eerder vier theaterproducties: ‘SIETSKE LIVE!’, ‘WE WANT QUEEN!’, ‘Voor alles een eerste keer’ en ‘APRIL DARBY LIVE!’. Na deze kleine theaterproducties ging STENT Producties landelijk opereren en bracht de musical ‘Stil in mij’ meer dan 40 keer in de Nederlandse theaters. Op dit moment tourt de succesvolle Off-Broadway hit ‘Murder Ballad’ door Nederland en vanaf september 2021 de theatervoorstelling ‘Willem Junior’.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de vaste producenten die Nederland kent waarbij het bedrijfsdoel, om jong én onbekend talent de kans te bieden, kaarsrecht overeind blijft staan.

BEZOEK DE WEBSITE


De castingafdeling binnen het bedrijf kent een enorme groei in de afgelopen jaren. STENT Casting verzorgd sinds de oprichting in januari 2015 al voor meer dan 185 programma’s de casting van artiesten, acteurs, modellen, kandidaten, zangers, dansers, stand-ins, publiek en figuranten.

Naast televisieprogramma’s verzorgd de castingafdeling ook met regelmaat de (volledige) casting voor theaterproducties.

BEZOEK DE WEBSITE


Sinds 2018 is STENT B.V. eigenaar geworden van Uitzendingbijwonen.nl, hét grootste online platform in Nederland voor het werven van regulier publiek bij televisieprogramma’s en events. Met bijna 100.000 abonnees en sterke kanalen op social media is het bedrijf niet meer weg te denken bij het Nederlandse publiek als het gaat om een leuke avond uit in de televisiestudio of het theater.

BEZOEK DE WEBSITE