035-8889660 info@stent.tv

MET DE BANKGIRO LOTERIJ NAAR ‘VOOR ALLES EEN EERSTE KEER’

Voor alles is een eerste keer dus ook voor prachtige nieuwe samenwerkingen tussen STENT Producties en de BankGiro Loterij waardoor men tegen lager tarief de voorstelling ‘Voor alles een eerste keer’ kunnen bezoeken.

Iedereen met een VIP-kaart van de BankGiro Loterij kan met korting de voorstelling bezoeken. Er zijn hiervoor slechts enkele plaatsen beschikbaar en geldig voor alle voorstellingen. Daarnaast kan men ook met een CJP-pas tegen gereduceerd tarief naar het theater komen.

‘Voor alles een eerste keer’ is een nieuwe Nederlandse musical waarbij men vier jongvolwassenen gaat volgen die achter al hun eerste keren komen. Tegelijkertijd wordt er een ode gebracht aan de Nederlandse popmuziek. Geschreven door Dick van den Heuvel en geregisseerd door William Spaaij.

De cast bestaat uit Rose-Anne van Elswijk, Mitch Wolterink, Thomas Kuipers en Daisy Duin.

‘Voor alles een eerste keer’ is slechts één week exclusief te zien, van 10 t/m 14 mei 2017, in Theater De Fransche School in Culemborg. Tickets zijn vanaf €18,50 te reserveren via www.theaterdefranscheschool.nl . Via de website van het theater kan men aangeven of je in het bezit bent van een VIP-kaart of CJP-pas.