035-8889660 info@stent.tv

NAIDJIM SEVERINA TOEGEVOEGD AAN LINE-UP ‘APRIL DARBY LIVE!’

Enkele dagen geleden kondigde STENT Producties aan de allereerste gastartiest bekend te maken voor de vierde theaterproductie ‘APRIL DARBY LIVE!’. Niemand minder dan Naidjim Severina is aan de line-up toegevoegd. Hij is momenteel avond aan avond te zien als Simba in de Disney musical ‘The Lion King’.

Naidjim studeerde aan de Dutch Academy of Performing Arts en aansluitend twee jaar bij Lucia Marthas Institute For Performing Arts. Hierna was hij onder andere te zien in ‘Jeans 25’ en de dinnershow Brooklyn Nights. Hij tradt hier samen op met April Darby, de hoofdact van ‘APRIL DARBY LIVE!’.

Zij speelt momenteel avond aan avond de hoofdrol Rachel Marron in de hitmusical ‘The Bodyguard’ waarna het nu tijd is voor een persoonlijke theaterconcert vol met pop-, jazz -en musicalnummers. Het theaterconcert gaat door in Theater Aan De Slinger in Houten op zaterdag 16 september 2017.

De ticketverkoop is al in volle gang, wacht niet te lang en boek vandaag nog jouw tickets voor dit eenmalige en exclusieve concert op: www.aprildarbylive.nl

Foto: Govert de Roos