035-8889660 info@stent.tv

NIEUWE CASTLEDEN ‘WILLEM JUNIOR’ MAKEN ZICH KLAAR VOOR DE REIS

Sinds september 2021 reist de muzikale geschiedenisvoorstelling ‘Willem Junior’, over het leven van Willem van Oranje, langs theaters en scholen. Na de kerstvakantie wordt de reis met Willem en zijn vriendje Jan hervat, met aanvulling van vier nieuwe castleden: Calvin Kromheer, Wesley Florijn, Lucas van den Elshout en Kylian de Rooij, zo maakte producent STENT Producties vandaag bekend.

In verband met drukke agenda’s en een snel aanvullend tourschema worden Calvin Kromheer en Wesley Florijn klaargestoomd als Willem, zij zullen naast Luuk Haaze en Thijmen de Koeijer deze rol vertolken. Merijn Oerlemans blijft aangesteld als Jan en hij wordt hierin bijgestaan door Lucas van den Elshout en Kylian de Rooij.

‘Willem Junior’ vertelt het verhaal van twee nieuwsgierige twaalfjarige jongens Willem en Jan die middels een magische app teruggaan in de tijd. Waar ze de jonge Willen ontmoeten en mysteries proberen te ontrafelen rondom deze ‘Grootste Nederlander Aller Tijden’. Script, liedteksten en regie zijn in handen van Florus van Rooijen, muziek is geproduceerd door Marnix Wetzer.

De voorstelling is sowieso tot juni 2023 te zien in theaters en scholen door heel Nederland, scholen en theaters kunnen de voorstelling nog last minute boeken.
Op maandag 17 april 2023 zal er exclusief een openbare voorstelling plaatsvinden in Bergen op Zoom met Calvin Kromheer als Willem en Merijn Oerlemans als Jan.

De kaartverkoop is reeds gestart, tickets & info: www.willemjunior.nl

Foto: Melissa Schoemacher