035-8889660 info@stent.tv

PRISCILLA KNETEMANN IN MUSICAL ‘STIL IN MIJ’

Priscilla Knetemann zal in de musical ‘Stil in mij’ opnieuw gestalte geven aan het personage Senta. Ze verleende eerder haar stem om deze rol in te spreken voor de pitchversie van deze landelijke tourproductie. Twee jaar na dato duikt Knetemann opnieuw de studio in, samen met de cast bestaande uit Ferry Doedens, Jeroen C. Molenaar, Zoï Duister en Dieuwke Tönissen.

Knetemann werd bij het grote publiek bekend door haar vaste rol in de populaire jeugdserie ‘Spangas’. Ze was ook te zien in series als ‘Moordvrouw’, ‘Gooische Vrouwen’ alsmede in de musicals ‘Shock’ en ‘Vals’. Op dit moment schittert ze avond aan avond in de musical ‘Charley’.

‘Stil in mij’ is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit, samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn. Een verhaal met een lach en een traan en vol heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek.

Vanaf 16 maart 2019 zal de musical te zien zijn in meer dan 40 theaters door heel Nederland. De première zal op 31 maart plaatsvinden in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp waarna de musical door heel Nederland te zien zal zijn. Meer informatie: www.stilinmijdemusical.nl