035-8889660 info@stent.tv

REPETITIES MUSICAL ‘VOOR ALLES EEN EERSTE KEER’ GESTART

Vandaag zijn officieel de repetities voor de nieuwe Nederlandse musical ‘Voor alles een eerste keer’ gestart. De musical zal slechts in 1,5 week gemaakt worden waarna de voorstelling vanaf 10 mei 2017 exclusief te zien zal zijn in Theater De Fransche School in Culemborg, onder regie van William Spaaij en met het script van Dick van den Heuvel.

De musical verteld het verhaal over de twintigers Siem, Kerwin, Boaz en Klaa…rtje. Op de middelbare school waren ze dikke vrienden maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen… voor de eerste keer maken ze mee dat er iemand van hun leeftijd sterft. En zo komen die andere herinneringen op. De eerste keer op een toneel, de eerste keer een zoen, de eerste keer op je bek gaan en de eerste keer dat je werkelijk verliefd was.

Hun leven is nog maar net begonnen. Ervaring hebben ze niet, met niks in het leven. Wat weten ze nou helemaal van liefde of doodgaan, van toekomst of verleden, van ambitie en van teleurstelling? Ze doen hun best om zo volwassen mogelijk te zijn maar gisteren waren ze nog kinderen. Hoeveel heb je achter de rug, en hoeveel heb je nog voor je? En hoeveel eerste keren zullen er nog komen?

‘Voor alles een eerste keer’ is een nieuwe Nederlandse musical, met ontzettend veel lol en een hoop tranen. Het zijn herinneringen en verwachtingen samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen. Omdat we allemaal die eerste keren hebben meegemaakt.

Een ode aan de Nederlandse popmuziek en een pleidooi om elke druppel van het leven op te zuigen zolang het maar kan! De cast bestaat uit Rose-Anne van Elswijk, Mitch Wolterink, Daisy Duin en Thomas Kuipers.

De musical is van 10 t/m 14 mei te zien in Theater De Fransche School in Culemborg. Tickets en informatie: www.vooralleseeneerstekeer.nl