035-8889660 info@stent.tv

STENT NIEUWE EIGENAAR VAN UITZENDINGBIJWONEN.NL

Deze week is bekend geworden dat Giovanni Sturkenboom, eigenaar van STENT, een handtekening heeft geplaatst onder het koopcontract van Uitzendingbijwonen.nl. Hierdoor zal STENT vanaf 1 augustus 2018 eigenaar zijn van Uitzendingbijwonen.nl.

STENT is in januari 2015 opgericht door Giovanni Sturkenboom en bestaat uit STENT Producties en STENT Casting. De productiekant produceert jaarlijks eigen (toerende) theaterproducties en de castingtak verzorgd de zoektocht naar acteurs, kandidaten, stand-ins en publiek.

‘’Uitzendingbijwonen.nl bestaat sinds 2008 en sindsdien hebben wij vele duizenden mensen mogen faciliteren in een bezoek aan verschillende studio’s en tv-opnames in Nederland. Kort geleden kwam bij ons het besef dat dit mooie project voor ons bedrijf eigenlijk nooit de aandacht kreeg die het verdiende. Het project kwam altijd op de tweede of zelfs derde plaats terecht. Dat heeft er toe geleidt dat wij sinds april 2018 op zoek zijn gegaan naar een nieuwe eigenaar. Een eigenaar die de aandacht kan geven die dit mooie project verdient.’’ aldus Jeroen Baker, voormalig eigenaar.

‘’Er is veel verandering gaande in het televisielandschap. Publiek werven blijft tot de dag van vandaag steeds lastiger te zijn voor productiemaatschappijen, sterker nog het wordt steeds moeilijker. Wij zien in het verzorgen van betaald publiek jaarlijks een enorme stijging. Door de overname van Uitzendingbijwonen.nl hebben wij een sterk merk met een grote database in handen.
Daarnaast ben ik er van overtuigd dat wij met het achterliggende systeem van Uitzendingbijwonen.nl op een nog betere en effectievere manier de productiemaatschappijen van dienst kunnen zijn. ‘’ aldus Giovanni Sturkenboom, nieuwe eigenaar.

De komende periode zullen STENT Casting en Uitzendingbijwonen.nl naast elkaar actief blijven. Voor meer informatie kan men terecht op www.uitzendingbijwonen.nl