035-8889660 info@stent.tv

STENT PRODUCTIES MET STIL IN MIJ OP DE AMSTERDAMSE UITMARKT

De musical ‘Stil in mij’ is op zaterdag 25 en zondag 26 augustus aanwezig op de Amsterdamse Uitmarkt. Het is hiermee de eerste keer dat producent STENT Producties een productie vertegenwoordigd tijdens het jaarlijks terugkerend event. Tijdens de Uitmarkt kan het publiek de informatiestand bezoeken, hier worden per dag 250 ‘Stil in mij’ shoppertassen uitgedeeld, er zijn meet&greets met de castleden, kans maken op gratis tickets voor de première en je kan direct jouw tickets aanschaffen. De stand van ‘Stil in mij’ betreft nummer 91 en is te vinden op het Marineterrein.

Uitmarktaanbieding
In de ‘Stil in mij’ shoppertassen, welke gratis worden weggegeven, bevindt zich een voucher en een lotnummer. Met deze voucher in combinatie met lotnummer ontvang je bij aankoop van tickets tussen 26 augustus en 26 september 2018 een gratis ‘Stil in mij’ mok.

Verloting premièrekaarten
In de informatiestand kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het komende nieuws van ‘Stil in mij’. We verloten 2 x 2 premièrekaarten onder de nieuwsbriefinschrijvers van de Uitmarkt.

Meet & Greets
Op zaterdag en zondag vinden op beide dagen een meet&greet met de castleden plaats. Tijdens deze meet&greet kan je op de ‘Stil in mij’ bank op de foto met de castleden van de musical. Bekijk hieronder het rooster:
Zaterdag 25 augustus – 15:00 uur – Castleden: Jeroen C. Molenaar & Zoï Duister
Zondag 26 augustus – 16:45 uur – Castleden: Ferry Doedens & Zoï Duister

Tickets kopen en merchandise 
In de stand is het mogelijk om direct jouw tickets te kopen, zowel contant als PIN. Daarnaast is het mogelijk om de ‘Stil in mij’ mok ook los aan te schaffen.

Op de foto
De hele dag door is de mogelijkheid om op de foto te gaan op onze ‘Stil in mij’ bank, deze bevindt zich uiteraard in de informatiestand.

Algemene informatie:
‘Stil in mij’ is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit, samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn. Een verhaal met een lach en een traan en vol heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek.
‘Stil in mij’ zal vanaf 16 maart 2019 te zien zijn in meer dan 40 theaters door heel Nederland. De première zal op 31 maart plaatsvinden in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp waarna de musical door heel Nederland te zien zal zijn. De cast bestaat uit Ferry Doedens, Jeroen C. Molenaar, Zoï Duister en Dieuwke Tönissen. Informatie en tickets: www.stilinmijdemusical.nl .