035-8889660 info@stent.tv

STENT PRODUCTIES ONDERWEG NAAR FLINKE UITBREIDING

Sinds januari 2015 is STENT Producties een nieuwe speler in de commerciële tak van theater en televisie, het produceert eigen theaterproducties en verzorgd de casting voor televisieprogramma’s. Vanaf november 2016 zal het bedrijf zich vernieuwen en tegelijkertijd uit gaan breiden.

STENT Producties is door Giovanni Sturkenboom opgericht om ambitieuze personen meer kans te bieden binnen de theater –en televisiewereld. Na de twee theaterproducties ‘SIETSKE LIVE!’ en ‘WE WANT QUEEN’ werkt het bedrijf aan een opvolger welke in september 2017 in het theater te zien zal zijn. Over enkele weken zal bekend worden om welke productie het gaat. Hierna zullen er audities gehouden worden in Amsterdam.

Daarnaast is STENT Producties vanaf het begin al bij de televisie bezig met de casting van artiesten en stand-ins even later werden hier publieksservice en de voorselectie van kandidaten toegevoegd aan de geboden diensten. Hoewel er momenteel gewerkt wordt aan een nog groter platform zal STENT Producties ook de casting van figuranten gaan verzorgen voor films, televisieprogramma’s en Youtube kanalen.
Ook zal het bedrijf dagen organiseren waarbij men op diverse punten castingfoto’s kan laten maken voor hun curriculum vitae en/of website. Zo kan men zich professionaliseren in het afgeven van een visitekaartje aan iedere producent. Tenslotte zal de workshoptak terug gehaald worden, ditmaal niet alleen workshops in theaterdisciplines maar ook in die van televisie.

Giovanni: ‘’Ik ben enorm blij dat het bedrijf goed loopt. Het is een lastige periode en ondernemen is durven investeren. Hoewel sommige takken uit de hand zijn gelopen ben ik daar achteraf gezien zeer tevreden over. STENT Producties vestigt steeds meer naam; we krijgen meer klanten vanuit de televisiewereld, veel grote merken willen samenwerken en onze volgers via social media / nieuwsbrieven stijgen met de dag. Het doel was om de twee werelden dichterbij elkaar te brengen en dat lijkt te slagen. We bieden straks op vrijwel ieder niveau werk aan voor iedereen met ambitie voor de camera of op de planken binnen één van onze eigen theaterproducties, ook geven we men de kans om zichzelf verder te ontwikkelen door middel van workshops en extra diensten zoals castingfoto’s. Er zijn nog plannen om meer werk binnen theater aan te bieden maar laten we niet te hard van stapel lopen en allereerst focussen op het heden.’’

Vanaf 1 november 2016 zal STENT Producties naar buiten treden met alle nieuwe, terugkerende en uitgebreide diensten die zij aanbieden. Dit wordt gedaan door middel van de lancering van een gloednieuwe website. Houdt de website dan ook goed in de gaten: www.stentproducties.nl, of volg STENT Producties op Facebook: www.facebook.com/stentproducties