035-8889660 info@stent.tv

STENT PRODUCTIES PRESENTEERT ‘SIETSKE LIVE!’

Het allereerste theaterproject van STENT Producties is een feit, het betreft het theaterconcert: ‘SIETSKE LIVE!’. De hoofdact van dit concert is Sietske van Dalen, hiermee komt direct de doelstelling van STENT Producties naar voren: Het bieden van nieuwe ingangen aan ambitieuze personen. Sietske van Dalen is naast ambitieus ook talentvol, ze kende eerder met haar eigen concertreeks ‘Puur Sietske’ in april enorm succes. STENT Producties komt met een volgende editie.

Sietske van Dalen speelde onder andere in de musical ‘Annie’ van V&V Entertainment, daarna besloot ze zich volledig te richten op school en zichzelf verder te ontwikkelen als zangeres. Vorige maand vertoonde zij haar kwaliteiten tijdens een zelf georganiseerde concertreeks ‘Puur Sietske’. De kaartverkoop verliep boven verwachting waardoor er in totaal 4 concerten maar liefst 7 weken op voorhand uitverkocht waren. Met ‘SIETSKE LIVE!’ wordt de intieme, kleine en basic setting behouden maar is dit concert een verdere stap dan het voorgaande concert: Een grotere locatie, live begeleiding en gastoptredens maken het concert vernieuwend en fris.

Evenals in ‘Puur Sietske’ brengt Sietske een breed scala aan zowel pop –als musicalnummers. Hierbij wordt zij begeleidt door Diederick Ensink, dit seizoen was hij te zien in de musical ‘Een avond met Dorus’ van Stage Entertainment Nederland. Hij werd bij het grote publiek in 2013 bekend tijdens zijn deelname aan Hollands Got Talent waar hij het tot de halve finale schopte. Daarnaast was hij te zien in ‘Jeans’ 20 t/m 23 en behoorde hij vorige maand bij ‘LA The Voices’, de voormalige zanggroep van Gordon. Naast het begeleiden zal Diederick ook zelf zijn zangkwaliteiten ten gehore brengen.

Tenslotte zal aan de line-up nog een derde artiest worden toegevoegd die een aantal gastoptredens zal verzorgen. Woensdag wordt dit bekend gemaakt waarna direct de kaartverkoop opent en de website online gaat.

De kaartverkoop start aanstaande woensdag om 10:00 uur met een lente actie. Hiermee wordt de mogelijkheid geboden om tegen lager tarief de resterende lenteperiode kennis te maken met zowel de artiesten als STENT Producties. Tickets zijn te koop vanaf slechts €8,50. De mogelijkheid bestaat om te kiezen tussen een 1e rang (zitplaats, zaal)of 2e rang (zitplaats, balkon) te kiezen. Daarnaast is het mogelijk een diner arrangement te boeken om uw dagje uit compleet te maken.