035-8889660 info@stent.tv

VOLLEDIGE CAST ‘VOOR ALLES EEN EERSTE KEER’ BEKEND

Vandaag is door STENT Producties de volledige cast onthuld van de nieuwe theaterproductie ‘Voor alles een eerste keer’. De vier jongvolwassenen die men zal gaan volgen tijdens al hun eerste keren zijn Rose-Anne van Elswijk, Thomas Kuipers, Daisy Duin en Mitch Wolterink.

‘Voor alles een eerste keer’

Het publiek zal kennis maken met vier jonge mensen kennen die aan het begin staan van hun leven. Maar op dat moment in hun leven krijgen ze te maken met hun eerste keren.. Een show over de eerste keren in liefde, seks, werk, school en nog veel waarmee vrijwel iedereen zich kan identificeren. Een voorstelling vol herkenbaarheid waarbij er een ode wordt gebracht aan de Nederlandse (pop)muziek

Cast

Rose-Anne van Elswijk speelde eerder hoofdrollen in ‘SPIJT de musical’ en momenteel is ze te zien in de musical ‘Razend’. Thomas Kuipers was afgelopen twee seizoenen te zien in de succesvolle theaterproductie ‘Kiss of the Spiderwoman’ en ‘Sweeney Todd’. In die laatstgenoemde productie was ook Mitch Wolterink te bewonderen evenals in de productie als ‘RENT’. Voor die laatste productie ontving hij een Musical Award voor ‘Beste mannelijke bijrol’. Daisy Duin was afgelopen seizoen te zien in twee grote producties: ‘SKY de musical’ en ‘Grease’.

Creatief team

Het creatieve team bestaat uit William Spaaij (regie), Dick van den Heuvel (script), Anouk Poell (choreografie), Dennis van Kooten (licht- en geluidsontwerp) en Giovanni Sturkenboom (producent).

‘Voor alles een eerste keer’ is slechts één week exclusief te zien, van 10 t/m 14 mei 2017, in Theater De Fransche School in Culemborg. Tickets zijn vanaf €18,50 te reserveren via www.theaterdefranscheschool.nl